Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links

Koppar volfram legering (W-Cu) är sammansatt av volfram och koppar som äger det utmärkta prestanda av volfram och koppar.

Koppar volfram kan användas som en elektrisk kontakt material. I de mest allvarliga program i samband med elproduktion och överföring växeln kan vara helt nedsänkta i olja. I dessa fall finns det ingen fördel med resistenta tarnish silver-baserade material, som oxidation hindras av uteslutning av luft. Koppar volfram kontakter används allmänt i dessa fall, val av den klass som används är beroende av den relativa betydelsen av ledningsförmåga och arc motstånd.

Marketable products
Koppar volfram material
Koppar volfram legering produkt är ett sintrad koppar-volfram material som tillverkas av pulvermetallurgi. Den bildar täta sammansatta erbjuder hårdhet, slitage motstånd och en hög mjukgörande temperatur volfram kombinerat med god elektrisk ledningsförmåga av koppar.
Koppar volfram rod
1, Diameter: 1.5-100.0 mm
2, Längd: 50-1000mm
3, Densitet: 12.60-17.05 g/cm3
4, Sammansättning: W 55-90%, Cu 10-45%
5, Yta: sintring yta, Forged yta, marken yta
Koppar volfram elektrod
En kombination av fördelarna med volfram och koppar, hög temptålighet, electric arc ablation, hög intensitet, än stora, elektriskt ledande, termisk ledningsförmåga och enkel bearbetning, och det har funktioner som kall svettning, som med volfram hög hårdhet, hög smältpunkt, anti-adhesion egenskaper, används ofta för att göra en viss motståndskraft mot nötning, resistenta mot hög temperatur svetsning, butt svetsning elektrod.
Silver volfram material
Silver volfram material används i industri- och inhemska kretsbrytare program där bra weld och erosion motstånd är viktig. Det finns olika kvaliteter: - de högre silver kvaliteterna har högre konduktivitet, och de högre volfram kvaliteterna har ökad erosion och svetsa motstånd.
Volfram legerat material
Volfram tunga legering i allmänhet är eldfasta metall, som har faser kompositmaterial som består av W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller även W-Ni-Cu-Fe, vissa volframelektroder legering läggs Co, Mo, Cr, etc. Det kan göras så olika former, såsom rod, kub, blockera, tegel, ring, etc.
Volfram bucking bar
Bucking bar är ett verktyg för arbete som fått bakom arbetsytor att tillhandahålla en uppbackning medlem tillämpa effekter fästelement och inklusive intermitted verktyget chef och hantera delar med en låg-recoil inverkan-absorberande spacer som det mellan ta chock laster i komprimering och skeva.
Volfram material
Volfram är den mest spridda av eldfasta metaller. I elektronisk form är det viktigt för produktion av belysning produkter såsom tråd glödtrådens och andra varor där hög temperatur egenskaper är i användning. Bland dess egenskaper är en smältpunkt på 3410 ° C, låg koefficienten termisk expansion och vapor lågtryck vid förhöjda temperaturer, tillsammans med bra termisk och elektrisk ledningsförmåga.
Molybden material
Molybden materialet används i följande branscher: glas smältande vakuum ugn, vakuum nedfall, flyg, sol, kärnkraft, elektronik, fordonsindustri och medicinska.
Vi utför molybden i tråd, rod, blad och plåt. Vi också sellmolybdenum muttrar, bultar, värme shields och annan maskinvara för vacuumfurnace och hög vakuum miljöer.
Koppar molybden värme avledning
Koppar molybden högpresterande kompositer är tillverkat av noggrant kontrollerade porösa molybden som är vakuum som infiltreras med smält koppar. Detta resulterar i en MoCu sammansatt som har hög elektrisk ledningsförmåga och en matchad låg termisk expansion för värme sänkor.
Volfram elektrod material
1, Diameter: 1.0 mm-10,0 mm
2, Längd: 150 mm, 175 mm
3, Vi också acceptera order av särskild specifikation Tungsten elektrod.
Volfram elektrod produkt är den traditionella och fördelar produkt i vår fabrik. De senaste åren började fabriken volfram elektrod produkten forskning och utveckling
Värme avledning material
Det äger inte bara låg utbyggnad av volfram och hög värme ledningsförmåga av koppar. Dess expansion index och värme konduktivitet kan även ändras genom att ändra innehållet i material, som ger bekvämlighet till med material. Vi kan leverera olika specifikationer och koppar volfram bladet med olika volfram proportioner.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved