Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links

Aliaj de cupru Wolfram (W-Cu) este compus de tungsten şi cupru care dețin o performanţă excelentă de tungsten şi cupru.

Wolfram cupru pot fi utilizate ca un material contacte electrice. În cererile de cele mai severe asociate cu energie și transmisie comutatorul poate fi complet scufundate în ulei. În aceste cazuri nu este nici un avantaj în folosirea materialelor pe bază de argint pierde luciul rezistente, deoarece oxidare este prevenită prin excluderea de aer. Wolfram cupru contacte sunt utilizate pe scară largă în aceste cazuri, selecţia gradul utilizat depinde de importanţa relativă a rezistenței conductivitate şi arc.

Marketable products
Material de cupru Wolfram
Produs de aliaj de cupru Wolfram este un material de cupru-Wolfram sinterizat fabricate de metalurgia pulberilor. Formează dens oferind compozit duritate, rezistența la uzură şi o temperatură înaltă dedurizare a Wolfram combinate cu Conductivitatea electrică bună de cupru.
Wolfram cupru
1, Diametru: 1,5-100.0 mm
2, Lungimea: 50-1000mm
3, Densitate: 12.60-17.05 g/cm3
4, Compoziția: W 55-90%, Cu 10-45%
5, Suprafața: sinterizarea suprafața, forjat de suprafață, suprafață
Electrozi wolfram cupru
O combinaţie de avantajele de tungsten şi temperatura de cupru, de înaltă rezistenţă, electric arc ablation, intensitate mare, decât conductivitate majore, conducătoare, termică, şi uşurinţa de prelucrare, şi ea are caracteristici cum ar fi transpiraţii reci, cu duritate mare Wolfram, punctul de topire înaltă, caracteristicile anti-adhesion, adesea folosit la a face un anumite rezistența la uzură, rezistent la temperatură înaltă de sudare, cap la cap de electrozi de sudură.
Material de argint Wolfram
Wolfram argint materialele sunt folosite în aplicaţii industriale şi domestice disjunctorului unde bună rezistenţă de sudură şi eroziunea este important. Calități diferite sunt disponibile: - calitate superioară argint au conductivitate mai mare, şi calitate superioară Wolfram au mai mare rezistenţă eroziune şi sudurii.
Wolfram aliaj materiale
Wolfram grele aliaj sunt, în general, metal refractar, de care au compozite bifazic constând din W-Ni-Fe sau W-Ni-Cu sau chiar W-Ni-Cu-Fe, se adaugă unele aliaj Wolfram Co, Mo, Cr, etc. Aceasta ar putea fi făcute în diverse forme, cum ar fi tija cub, bloc, caramida, inel, etc.
Wolfram bucking bara
Bucking bar este un instrument de lucru primite în spatele munca suprafețelor pentru a oferi membru copierea în aplicarea impactul capse şi inclusiv intermitted instrument cap şi manipula părți cu o mică-recul absorbţiei de impactul Distanţier cu condiția să existe între să ia şoc greutăţilor în compresie şi forfecare.
Materialul Wolfram
Wolfram este cel mai des utilizat metalelor refractare. Sub formă de sârmă, este esențial pentru producția de iluminat produse cum ar fi sârmă cu filament, și a altor bunuri în cazul în care sunt proprietățile de temperatură înaltă de utilizare. Printre proprietăţile sale sunt un punct de topire 3410 ° c, un scăzut coeficient de dilatare termică şi joasă presiune de vapori la temperaturi ridicate, alături de conductivitate electrică și termică bună.
Material de molibden
Molibden materialele sunt folosite în industriile următoarele: sticlă de topire, cuptor de vid, depuneri vid, industria aerospaţială, solare, nucleare, electronica, automobile, şi medicale.
Noi efectua molibden din sârmă, tijă, foaie şi placă. Am, de asemenea, sellmolybdenum de fructe cu coajă, bolturi, scuturi termice și alte componente hardware pentru vacuumfurnace şi medii mari de vid.
Molibden cupru chiuvete de căldură
Molibden compozite de înaltă performanţă sunt fabricate din molibden poros atent controlate, care este vid infiltrat cu topit de cupru de cupru. Acest lucru duce la un compozit de MoCu care are conductivitate mare şi o potrivire dilatare termică scăzută pentru chiuvete de căldură.
Material de electrozi wolfram
1, Diametrele: 1,0 mm-10.0 mm
2, Lungimea: 150 mm, 175 mm
3, De asemenea, vom accepta comenzi specificații speciale electrodul de Tungsten.
Produs de electrozi wolfram este tradiţionale şi avantajele produse în fabrica noastră. În ultimii ani, fabrica a început să electrozi wolfram produs cercetării şi dezvoltării
Materialul chiuvete de căldură
Ea detine nu numai expansiunea scăzut de Wolfram și conductivitate căldură mare de cupru. Expansiunea index şi căldură conductibilitatea acesteia, de asemenea, poate fi schimbat prin modificarea conţinutul materialelor, care oferă confort pentru utilizarea materialului. Putem furniza specificații diferite şi foaia de cupru Wolfram cu proporții diferite Wolfram.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved