Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links

Kobber Wolfram legering (W-Cu) er sammensatt av tungsten og kobber som eier den fremragende ytelsen til tungsten og kobber.

Kobber Wolfram kan brukes som en elektrisk kontakt materiale. I de mest alvorlige programmene tilknyttet kraftforsyning og bryteren kan være helt nedsenket i olje. I disse tilfellene er det ingen fordel i anløpe motstandsdyktig sølv-baserte materialer, som oksidering hindres av utelukkelse av luft. Kobber Wolfram kontakter er utbredt i disse tilfellene, utvalg av klasse brukes tilværelse avhengig på den relative viktigheten av ledningsevne og bue motstand.

Marketable products
Kobber Wolfram materiale
Kobber Wolfram legering produktet er et sintered kobber-tungsten-materiale som er produsert av pulver metallurgi. Den danner tett sammensatt tilbud hardhet, slitasje motstand og myke temperatur av tungsten kombinert med god elektrisk ledningsevne av kobber.
Kobber Wolfram stang
1, Diameter: 1.5-100,0 mm
2, Lengde: 50-1000mm
3, Tetthet: 12,60 17.05 g/cm3
4, Sammensetning: W 55-90%, Cu 10-45%
5, Overflate: Sintring overflate, Forged overflaten, bakken overflate
Kobber Wolfram elektrode
En kombinasjon av fordelene med Wolfram og kobber, høy temperatur motstand, lysbue ablation, høy intensitet enn store, ledende, termisk ledningsevne og enkel maskinell bearbeiding, og det har funksjoner som kald svette, som med Wolfram høy hardhet, høye Smeltepunkt, anti-adhesion egenskaper, ofte brukt til å gjøre en viss motstand mot slitasje, motstandsdyktig mot høye temperaturer sveising, rumpe sveising elektrode.
Sølv Wolfram materiale
Sølv Wolfram materialer er brukt i uarmerte strømbryter programmer hvor god sveising og erosjon motstand er viktig. Ulike graderinger er tilgjengelige: - høyere sølv karakterer har høyere ledningsevne, og de høyere Wolfram karakterene har større erosjon og sveising motstand.
Wolfram legering materiale
Wolfram tunge legering er vanligvis Ildfast metall, som har tofaset sammensetninger som består av W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller selv W-Ni-Cu-Fe noen Wolfram legering legges Co, Mo, Cr, etc. Det kan gjøres så forskjellige figurer, som rod, kube, blokk, murstein, ringen, osv.
Wolfram bucking bar
Bucking bar er en arbeidsverktøyet mottatt bak arbeidet overflater å gi medlem sikkerhetskopiering i å bruke innvirkning festene, og inkludert intermitted verktøyet hodet og håndtere deler med en lav-rekyl innvirkning-absorberende underlagsskive tilbys der mellom for å ta sjokk laster i komprimering og skråstilling.
Wolfram materiale
Tungsten er den mest brukte av Ildfast metaller. I ledningen-skjemaet er det avgjørende for produksjonen av produkter som wire filament og andre varer der egenskapene høy temperatur er av bruk. Blant egenskapene er en Smeltepunkt av 3410 ° C, en lav koeffisient av termisk utvidelse og lav Damptrykk ved forhøyet temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk konduktivitet.
Molybden materiale
Molybden materiale brukes i nedenstående bransjer: glass smelter, vakuum ovn, vakuum deponi, fly, solar, kjernefysiske, elektronikk, automotive og medisinske.
Vi bære molybden i ledningen, rod, ark og plate. Vi også sellmolybdenum muttere, bolter, varme skjold og annen maskinvare for vacuumfurnace og høy vakuum miljøer.
Kobber molybden kjøleelementer
Kobber molybden høy ytelse sammensetninger fremstille fra nøye kontrollert porøs molybden er vakuum infiltrated med smeltet kobber. Dette resulterer i en MoCu sammensetning som har høy ledningsevne og en samsvarende lav termisk ekspansjon for varme vasker.
Wolfram elektrode materiale
1, Diameter: 1.0 mm-10.0 mm
2, Lengde: 150 mm, 175 mm
3, Vi også godta bestillinger av spesielle spesifikasjonen Tungsten elektrode.
Wolfram elektrode produktet er den tradisjonelle og fordeler produktet i vår fabrikk. I de siste årene startet fabrikken Wolfram elektrode produktforskning og utvikling
Kjøleelementer materiale
Den eier ikke bare lav utvidelsen av tungsten og høy varme ledningsevne av kobber. Dens utvidelse Stikkordregister og varme ledningsevne kan også endres gjennom endre innholdet på materialer, hvilke skaffer bekvemmelighet på ved hjelp av materialet. Vi kan levere ulike spesifikasjoner og kobber Wolfram ark med forskjellige Wolfram proporsjoner.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved