Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Kobber Wolfram legering (W-Cu) er sammensat af wolfram og kobber, der ejer det fremragende ydeevne af wolfram og kobber.

Kobber Wolfram kan anvendes som en elektrisk kontakt materiale. Tilknyttet elproduktion og transmission parameteren kan være helt nedsænket i olie i de mest alvorlige programmer. I disse tilfælde der ikke nogen fordel i ved hjælp af de tarnish resistente sølv-baserede materialer, som oxidation forhindres ved udelukkelse af luft. Kobber Wolfram kontaktpersoner er udbredt i disse tilfælde, udvælgelse af den lønklasse bruges er afhængig af den relative betydning af ledningsevne og bue modstand.

Marketable products
Kobber Wolfram materiale
Kobber Wolfram legeret produkt er sintermateriale kobber-wolfram, der fremstilles ved pulvermetallurgi. Det danner tætte sammensat tilbud hårdhed, slid modstand og en høj slørende temperatur af wolfram kombineret med kobber god elektriske ledeevne.
Kobber Wolfram rod
1, Diameter: 1.5-100,0 mm
2, Længde: 50-1000mm
3, Tæthed: 12.60-17.05 g/cm3
4, Sammensætning: W 55-90%, Cu 10-45%
5, Overflade: sintring overflade, Forged overflade, jorden overflade
Kobber Wolfram elektrode
En kombination af fordelene ved Wolfram og kobber, høj temperatur resistens, elektrisk bue ablation, høj intensitet, end de store, bordplade, termisk ledeevne og brugervenlighed bearbejdning, og det har funktioner såsom koldt sweating, som med Wolfram høj hårdhed, højt smeltepunkt, anti-adhesion karakteristika, ofte bruges til at gøre en visse modstandsdygtighed over for afslidning, resistente over for høj temperatur svejsning, butt welding elektrode.
Sølv Wolfram materiale
Sølv Wolfram materialer anvendes i industrielle og indenlandske effektafbryder programmer hvor god svejse og erosion modstand er vigtig. Forskellige kvaliteter er tilgængelige: - de højere sølv kvaliteter har højere ledningsevne, og de højere Wolfram kvaliteter har større erosion og svejse modstand.
Wolfram legeret materiale
Wolfram tunge legeret generelt er refractory metal, som har to faser kompositter bestående af W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller endda W-Ni-Cu-Fe, nogle Wolfram legeret føjes Co, Mo, Cr, osv. Det kunne gøres som forskellige figurer, såsom rod, kuben, blok, mursten, ring, osv.
Wolfram bucking bar
Bucking bar er et arbejde værktøj modtaget bag arbejde overflader til at give medlem opbakning i anvende indvirkning fasteners og herunder intermitted værktøj hoved og håndtere dele med en lav-Rekyl indvirkning-absorbere GIF, som forudsat der mellem for at tage stød laster i komprimering og Vrid.
Wolfram materiale
Wolfram er den mest udbredte af ildfaste materialer metaller. I wire form er det afgørende for produktion af belysning produkter såsom wire glødelamper og andre varer, hvor dens høj temperatur egenskaber er i brug. Blandt dets egenskaber er en smeltepunkt 3410 ° c, en lav koefficient for termisk udvidelse og lav damp pres ved høje temperaturer, sammen med god elektrisk og termisk ledeevne.
Molybdæn materiale
Molybdæn materiale anvendes i følgende brancher: smeltning af glas, vakuum ovn, vakuum deposition, aerospace, sol, nukleare, elektronik, biler og medicinsk.
Vi foretage molybdæn i wire, rod, ark og plade. Vi også sellmolybdenum møtrikker, bolte, varme shields og anden hardware for vacuumfurnace og høje vakuum miljøer.
Kobber molybdenum heat sinks
Kobber molybdæn højtydende kompositter er fremstillet fra omhyggeligt kontrolleret porøse molybden, er vakuum infiltreret med smeltet kobber. Dette resulterer i en MoCu sammensat, der har høje ledningsevne og en matchede lav termisk udvidelse for varme dræn.
Wolfram elektrode materiale
1, Diametre: 1.0 mm-10,0 mm
2, Længde: 150 mm, 175 mm
3, Vi også acceptere ordrer i særlige specifikationer Tungsten elektrode.
Wolfram elektrode produkt er den traditionelle og fordele produkt i vores fabrik. I de seneste år begyndte fabrikken at Wolfram elektrode Produktforskning og udvikling
Varme dræn materiale
Det ejer ikke kun lave udvidelsen af wolfram og kobber høj varme ledeevne. Dens ekspansion indeks og varme ledningsevne kan også ændres gennem ændre indholdet af materialerne, som indeholder bekvemmelighed til den ved hjælp af materialet. Vi kan levere forskellige specifikationer og kobber Wolfram arket med forskellige Wolfram proportioner.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved