Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home
Email:ebiz@ctia.com.cn
Related Links

Koperen wolfraam legering (W-Cu) is de samenstelling van Wolfram en koper, die zelf het uitstekende prestaties van Wolfram en koper.

Koperen wolfraam kan worden gebruikt als een elektrische kontaktmateriaal. In de meest ernstige toepassingen gekoppeld macht opwekking en transmissie die de schakeloptie kan volledig worden ondergedompeld in de olie. In deze gevallen is er geen voordeel in het gebruik van de resistente bezoedelen zilver-gebaseerde materialen, zoals oxidatie wordt verhinderd door de uitsluiting van lucht. Koperen wolfraam contacten worden veel gebruikt in deze gevallen, de selectie van de rang gebruikt afhankelijk is van het relatieve belang van geleidbaarheid en arc weerstand.

Marketable products
Koperen wolfraam materiaal
Koperen wolfraam legering product is een gesinterde koper-wolfraam materiaal vervaardigd door poedermetallurgie. Vormt dichte samengestelde aanbod, hardheid, slijtvastheid en een hoge verzachtende temperatuur van wolfraam gecombineerd met de goede elektrische geleiding van koper.
Koperen wolfraam staaf
1, Diameter: 1,5-100.0 mm
2, Lengte: 50-1000mm
3, Dichtheid: 12.60-17.05 g/cm3
4, Samenstelling: W 55-90%, Cu 10-45%
5, Oppervlak: sinteren oppervlak, Forged oppervlak, grondoppervlak
Koperen wolfraam elektrode
Een combinatie van de voordelen van Wolfram en koper, hoge temperatuurbestendigheid, vlamboog ablatie, hoge intensiteit, dan de grote, geleidende, thermische geleidbaarheid, en het gemak van de machinale bewerking, en het heeft functies zoals koude zweten, zoals met wolfraam hoge hardheid, hoog smeltpunt, anti-adhesion kenmerken, vaak gebruikt om te doen een bepaalde weerstand tegen schuren, bestand tegen hoge temperatuur lassen, kont lassen elektrode.
Zilveren wolfraam materiaal
Zilveren wolfraam materialen worden gebruikt in industriële en huishoudelijke circuit breaker toepassingen waar goede Las en erosie weerstand is belangrijk. Verschillende rangen zijn beschikbaar: - de hogere zilver rangen hebben hogere geleidbaarheid, en de hogere rangen van wolfraam hebben grotere erosie en weld weerstand.
Wolfram gelegeerd materiaal
Wolfraam zware legering zijn over het algemeen vuurvaste metaal, die hebben twee fasen composieten bestaande uit W-Ni-Fe of W-Ni-Cu of zelfs W-Ni-Cu-Fe, sommige wolfraam legering is toegevoegd Co, Mo, Cr, enz. Het kon worden gemaakt als verschillende shapes, zoals staaf, kubus, blok, baksteen, ring, enz.
Wolfraam bucking bar
Bucking bar is een hulpmiddel van de werk ontvangen achter werk te bieden een lid van de steun gevolgen bevestigingsmiddelen toepassing en met inbegrip van intermitted gereedschap hoofd en delen omgaan met een lage-terugslag schokabsorberende spacer mits er tussen te nemen schok ladingen in compressie en afschuiving oppervlakken.
Wolfraam materiaal
Wolfraam is de wijdst gebruikte van de vuurvaste metalen. In draad vorm is het essentieel voor de productie van verlichtingsproducten zoals draad gloeidraad en andere goederen waar de hoge temperatuur eigenschappen zijn van gebruik. Onder de eigenschappen zijn een smeltpunt van 3410 ° C, een lage coëfficiënt van thermische expansie en lage dampdruk bij hoge temperaturen, samen met goede elektrische en thermische geleidbaarheid.
Molybdeen materiaal
Molybdeen materiaal worden gebruikt in de volgende branches: glas smelten, vacuüm oven, vacuüm depositie, lucht-en ruimtevaart, zonne-energie, kernenergie, elektronica, auto-industrie en de medische.
We voeren molybdeen in draad, rod, blad, en plaat. Wij ook sellmolybdenum moeren, bouten, hitteschilden en andere hardware voor vacuumfurnace en hoge vacuüm omgevingen.
Koperen molybdeen heatsinks
Molybdeen hoogwaardige composieten zijn vervaardigd uit zorgvuldig gecontroleerde poreuze molybdeen dat vacuüm geïnfiltreerd met gesmolten koper koper. Dit resulteert in een MoCu samengesteld die hoge geleidbaarheid en een overeenkomende lage thermische uitzetting voor heat sinks heeft.
Wolfraam elektrode materiaal
1, Diameters: 1.0 mm-10.0 mm
2, Lengte: 150 mm, 175 mm
3, Ook wij accepteren bestellingen van speciale specificatie wolfraam elektrode.
Wolfraam elektrode product is de traditionele en voordelen product in onze fabriek. In de afgelopen jaren begon de fabriek tot het wolfraam elektrode productonderzoek en ontwikkeling
Heat sinks materiaal
Het is eigenaar van niet alleen de lage uitbreiding van wolfraam en hoge warmte geleiding van koper. Haar expansie index en warmte geleiding kan ook worden veranderd door het veranderen van de inhoud van de materialen, die gemak biedt aan het het gebruik van het materiaal. Wij leveren verschillende specificaties en de koper wolfraam blad met verschillende wolfraam verhoudingen.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved